Legepladsen

Frisk luft hver dag på vores dejlige legeplads.

Vi prioriterer udeliv og dets værdier meget højt, derfor er vi ude hver dag uanset vejret. (Husk tøj til alle årstider + skiftetøj)

StrandLoppen har en meget stor legeplads, som er opdelt i 4 områder, hvor der er låger ud til hvert område.

Vi  har en afdeling "skoven" som er ved vuggestuens afdeling. Her er der bl.a. gynger, legehuse, en traktor, sandkasse og en masse træer og buske med små stier som børnene kan lege/ gemme sig i. Vi er ofte samlet her sidst på eftermiddagen. Skoven indbyder bl.a. til mange fordybelseslege i de forskellige læringsmiljøer.

I den anden ende af StrandLoppens legeplads, som vi kalder  "ved rutchebanen" her er der ligeledes en sandkasse, legehus, boldbane/multibane, klatretårn med rutchebane og en kørebane bl.a. til cykler og mooncars. 

Fra Rutchebane legepladsen er der en låge ud til Badebroenslegeplads legeplads, her er der en "cykelbane" hvor børnene kan køre fra den ene legepladas til den anden. Badebroens legeplads har også en sandkasse og 3 legehuse, samt solsejl nede ved alle bordene, hvor der er plads til flere forskellige fordybelseslege. Bl.a. har vi en masse duploklodser, som børnene ivrigt leger med. Her er der også en masse buske, med små gange og legehuler, samt store byggeklodser og balanceklodser.

Bagved StrandLoppen har vi en fået en ny legeplads, med en bålhytte, 2 trampoliner og en lille bakke med en rutchebane, der er en meget populær redegynge samt en masse balancebomme.